Proiectare, constructii si intretinere retele de comunicatii

membru AFOR

Cariere

Poza 1

Daca doriti sa faceti parte din echipa Connexion Group, si considerati ca aveti cunostintele necesare pentru a colabora cu firma noastra puteti sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra pe E-mail la adresa office@connexiongroup.ro pentru a va include in baza noastra de date, sau ne puteti contacta la adresele de contact existente pe site.

Colectivul care alcatuieste firma este unul foarte tanar cu o medie de varsta de 31 ani.Tineretea si ambitiile constructive ale managerilor precum si buna motivare a salariatilor fac din compania noastra un partener demn de toata increderea dumneavoastra.

Calitatea serviciilor si promptitudinea cu care suntem mereu pregatiti sa raspundem oricarui tip de solicitare sunt garantia pe care o oferim clientilor nostri.

4 motive de a face parte din echipa noastra:

  • conditii de munca la standarde ridicate
  • acces la tehnologie de ultima generatie
  • oportunitati de a face cariera
  • pachete salariale atractive

Angajam jonctori fibre optice / cupru

 Societatea, SC CONNEXION GROUP SRL, membra AFOR, firma specializata in construirea si intretinerea retelelor de telecomunicatii, angajeaza jonctori fibre otice si cupru  cu experienta in domeniu, pentru munca in Germania.

CERINTE:

- permis de conducere minim categoria B;

- experienta care poate fi dovedita  (se va da proba de lucru daca este cazul) in jonctionarea fibrelor optice si a cablurilor de cupru;

 COMPANIA OFERA:

 - pachet salarial motivant;

-masina de serviciu, scule specifice;

- acoperirea cheltuielilor de deplasare;

 - posibilitate de participare la training-uri de specialitate.

- un mediu de lucru modern

CONTACTE:

 office@fibreoptice.ro

In cazul in care Dvs corespundeti cerintelor postului vacant, consultantul companiei noastre va contacta prin telefon sau posta electronica.

 Va dorim o cariera de succes!