Proiectare, constructii si intretinere retele de comunicatii

membru AFOR

Connexion group

Infiintata in anul 2000, Connexion Group este o companie cu capital integral privat, care actioneaza pe piata constructiilor si intretinerii de retele de telecomunicatii.

Colectivul care alcatuieste firma este unul foarte tanar cu o medie de varsta de 31 ani. Tineretea si ambitiile constructive ale managerilor precum si buna motivare a salariatilor fac din compania noastra un partener demn de toata increderea dumneavoastra.

Calitatea serviciilor si promptitudinea cu care suntem mereu pregatiti sa raspundem oricarui tip de solicitare sunt garantia pe care o oferim clientilor nostri.

Connexion Group este o firma specializata in proiectarea, executia si intretinerea retelelor de telecomunicatii. Am ajuns la capacitatea de a efectua lucrari complexe si la cheie in telecomunicatii pornind de la activitatea de baza care este executia si intretinerea retelelor de fibra optica, extinzandu-ne la cererea pietei actuale de telecomunicatii activitatea asupra tuturor tipurilor de medii de comunicatii (cupru, radio, etc.). 

Pentru a putea asigura clientii de calitatea serviciilor pe care le oferim, in cursul anului 2005 am implementat un sistem de management al calitatii.

Prezentare

Poza 1

Suntem o companie specializata pe constructia si intretinerea retelor de telecomunicatii si a retelelor electrice. Baza materiala de care dispunem este performanta si de ultima generatie, permitandu-ne efectuarea oricaror lucrari asupra retelelor de telecomunicatii. Aceasta include:

  • autoutilitare pentru transportul echipelor si a materialelor,
  • autolaboratoare complet echipate pentru jonctionari si masuratori,
  • remorci de cablu
  • toate echipamentele si accesoriile necesare unei bune desfasurari a activitatii

Pentru viteza executiei canalizatiilor telefonice intavilan am achizitionat o freza de sapat santuri in beton cu profilul de 1350/4500 mm care are o productivitate de 300-500 m/zi.

Pentru executia retelelor ingropate extravilan am achizitionat un utilaj de tip elinda care poate executa santuri cu profilu maxim de 250/1200 mm care are o productivitate de 600-1000 m/zi.

Autolaboratoarele noastre intrunesc toate conditiile de defasurare optima a procesului tehnologic de jonctionare si masurare a cablurilor cu fibra optica, avand in componenta urmatoarele echipamente: Splicer, OTDR, sower meter, truse speciale pentru desfasurarea activitatii.

Certificate

ISO 9001:2008 Proiectare, executie si intretinere retele integrate de telecomunicatii pe suport de cupru,  fibra optica si radio, retele electrice si retele de calculatoare. Executia de  lucrari de constructii  a cladirilor si cailor de acces pentru retele de telecomunicatii si electricitate.

ISO 14001:2004 Proiectare, executie si intretinere retele integrate de telecomunicatii pe suport de cupru,  fibra optica si radio, retele electrice si retele de calculatoare. Executia de  lucrari de constructii  a cladirilor si cailor de acces pentru retele de telecomunicatii si electricitate.

ISO 27001:2013 Proiectare, executie si intretinere retele integrate de telecomunicatii pe suport de cupru,  fibra optica si radio, retele electrice si retele de calculatoare. Executia de  lucrari de constructii  a cladirilor si cailor de acces pentru retele de telecomunicatii si electricitate.