Oportunități

Dacă doriți să faceți parte din echipa Connexion Group și considerați că aveți cunoștințele necesare pentru a putea colabora cu noi, puteți să ne trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de email office@connexiongroup.ro pentru a vă putea include în baza noastră de date sau ne puteți contacta la adresele de existente pe site.
Colectivul care alcătuiește firma este unul tânăr, cu vârsta medie de 31 de ani. Tinerețea și ambițiile constructive ale managerilor, precum și buna motivare a salariaților, fac din compania noastră un partener demn de toată încrederea dumneavoastră.
Calitatea serviciilor și promptitudinea, cu care suntem mereu pregătiți să răspundem oricărui tip de solicitare, sunt garanția pe care o oferim clienților noștri.
√ Condiții de muncă la standarde ridicate
√ Acces la tehnologie de ultimă generație
√ Oportunități de a face carieră
√ Pachete salariale atractive

Jonctor fibră optică

Societatea, SC CONNEXION GROUP SRL, membră AFOR, firmă specializată în construirea și întreținerea rețelelor de telecomunicații, angajează jonctori fibre optice și cupru  cu experiență în domeniu.
– permis de conducere minim categoria B;
– experiența care poate fi dovedita  (se va da probă de lucru dacă este cazul) în joncționarea fibrelor optice;
COMPANIA OFERĂ:
– pachet salarial motivant;
-mașina de serviciu, scule specifice;
– acoperirea cheltuielilor de deplasare;
– posibilitate de participare la training-uri de specialitate.
– un mediu de lucru modern
CONTACTE:
office@fibreoptice.ro
În cazul în care corespundeți cerințelor postului vacant, consultantul companiei noastre vă va contacta prin telefon sau email.
Vă dorim o carieră de succes!

Ești interesat? Contactează-ne!

Detalii