Celesta Comexim – membru AFOR, expozant la RFOC 2020

Romanian Fiber Optic Conference 2020, eveniment care se desfășoară anual în prima săptămână a lunii Martie, a reușit anul acesta să adune peste 170 de participanți. Acest fapt  relevă interesul specialiștilor din domeniul telecomunicațiilor în îmbunătățirea serviciilor oferite/primite.

Despre Celesta Comexim, membru AFOR:

„Celesta Comexim a fost infiintata in anul 1993 si realizeaza activitati de comert, consultanta si service in domeniul echipamentelor de masura si control pentru retele de telecomunicatii si retele de fibra optica, precum si pentru aplicatii industriale. Incepand din anul 2007, Celesta Comexim detine certificarea pentru sistemul de management al calitatii conform standelor SR EN ISO 9001. Celesta Comexim este distribuitorul autorizat in Romania al urmatoarelor companii: Aeroflex International Ltd., Bird Electronic Corporation, CTL Components (agentul Narda pentru Europa de Est), Digital Lightwave Inc., Midtronics Europe B.v., Sumitomo Electric Europe Ltd., Ideal Industries Ltd., Yokogawa Europe B.v. Serviciile oferite de firma noastra includ si scolarizarea personalului de specialitate al clientilor nostri, prin organizarea de cursuri privind operarea si intretinerea echipamentelor furnizate. Firma noastra dispune de laborator propriu pentru realizarea activitatilor de service in garantie si in afara garantiei, precum si a serviciului de up-grade pentru o parte din echipamentele comercializate”. (celesta.ro)

În cadrul RFOC 2020, standul companiei a cuprins următoarele produse:

Aparate de sudură:
  • FO, model T72C, cu cleaver model FC-6RS-C, producator Sumitomo – Japonia
  • Model T57, producator Sumitomo – Japonia
Aparate de măsurare:
  • Power over Ethernet – conexiuni, trafic de date în rețelele de tip LAN, model PoE Pro,
producător Ideal – SUA OTDR-uri:
  • OTDR SM cu 3 lungimi de undă, model AQ1215A, producător Yokogawa – Japonia
  • OTDR SM/MM, cu 4 lungimi de undă, model AQ7280, producator Yokogawa – Japonia.
Evenimentul poate fi vizualizat integral pe pagina de Youtube a asociației: click aici sau găsiți prezentările și pe site-ul conferinței: click aici Pentru mai multe informații sau noutăți, puteți vizita pagina de Facebook a asociației: click aici În curând vom reveni cu detalii referitoare la Romanian Fiber Optic Conference 2021! Nu uitați să vă abonați la NEWSLETTER-ul AFOR, accesând pagina principală afor.ro !