Tele Grup – membru AFOR, expozant la RFOC 2020

Romanian Fiber Optic Conference 2020, eveniment care se desfășoară anual în prima săptămână a lunii Martie, a adunat peste 170 de participanți. Acest fapt relevă interesul specialiștilor din domeniul telecomunicațiilor în îmbunătățirea serviciilor oferite/primite.

Membru al Asociației de Fibră Optică din România, Tele-Grup, a participat activ și anul acesta în cadrul evenimentului RFOC 2020 prin prezentarea produselor companiei și prin discursurile susținute. Anul acesta discursul a fost susținut de un invitat special, Dmitry Pyatnitsa, Regional Sales Manager la FREMCO.

Despre Tele Grup, membru AFOR:

„Tele Grup reprezinta un portofoliu de afaceri in continua crestere, dezvoltat pe o fundatie solida de valori impartasite atat de partenerii externi cat si de cei interni. Tele Grup a luat fiinta prin asocierea Teleprecision-MTS, Value Telecom si Broadband Competent Center din dorinta si cu scopul de a oferi clientilor solutii la cheie si servicii integrate adecvate infrastructurii telecom.

Intr-o piata competitiva si aflata intr-o permanenta schimbare, ne-am propus sa oferim o gama completa de produse si solutii, cat mai diversificata, prin care sa raspundem si celor mai exigente cerinte ale clientilor. Intelegem ca fiecare client este diferit, avand asteptari si nevoi diferite, la care raspundem prin flexibilitate, calitate si profesionalism.

Punem la dispozitia clientilor nostri echipamente, accesorii si consumabile pentru retele de fibra optica, cupru si radiofrecventa ale unor producatori de renume mondial precum Fujikura, Ekahau, AFL, Mills, Fremco, Softing IT Networks, Emtelle.

Produsele oferite sunt impartite pe categorii de calitate, toate testate de catre noi. Indiferent de brandul sau furnizorul pe care il veti alege, garantam siguranta functionalitatii si compatibilitatii produselor cu reteaua sau proiectul dumneavoastra, in urma consultantei de specialiate pe care o acorda departamentul nostru tehnic.” (tele-grup.ro)

Oferta de produse este completata de servicii de cea mai inalta calitate ce includ:
  • consultanta de specialitate in alegerea corecta a produselor
  • instalare si punere in functiune a echipamentelor comercializate
  • inchiriere set complet de sudura si masura fibra optica (tele-grup.ro)”

Evenimentul poate fi vizualizat integral pe pagina de Youtube a asociației: click aici sau găsiți prezentările și pe site-ul conferinței: click aici

Pentru mai multe informații sau noutăți, puteți vizita pagina de Facebook a asociației: click aici

Nu uitați să vă abonați la NEWSLETTER-ul AFOR, accesând pagina principală afor.ro !

La standul companiei Tele Grup au fost expuse cele mai noi produse ale brand-urilor pe care le reprezintă în România. (VEZI GALERIE FOTO)