Teledatanet – Membru AFOR, expozant la RFOC 2020

Romanian Fiber Optic Conference 2020, eveniment care se desfășoară anual în prima săptămână a lunii Martie, a adunat anul acesta peste 170 de participanți. Acest fapt relevă interesul specialiștilor din domeniul telecomunicațiilor în îmbunătățirea serviciilor oferite/primite.
Membru al Asociației de Fibră Optică din România, Teledatanet, a participat activ și anul acesta la Romanian Fiber Optic Conference 2020 prin prezentarea produselor companiei, dar și prin speech-urile susținute de Dinu M. Dragomir, General Manager (Teledatanet) și invitatul lor special, Aurelian Zanoschi, Software Engineer la VIAVI Solutions România. În partea a doua a conferinței, domnul Dinu M. Dragomir a prezentat Semnalizarea, maparea și detecția inteligentă a rețelelor subterane de fibră optică, prezentare care a cuprins tipurile de markeri, principul de detecție a markerilor, utilizarea markerilor Smart, componența sistemului, interfețele software (PC/Cloud/Mobil), localizarea unui marker target, dar și exemple de utilizare. Aurelian Zanoschi, Software Engineer la Viavi Solutions și partener Teledatanet a prezentat Instalarea clienților GPON simplificată, care a cuprins GPON networks (posibile probleme), Provocări cu tehnologiile GPON acum se pot rezolva rapid și Network & Service View. Produsele Teledatanet:
  • Splicere FITEL
  • Aparate de măsură EXFO
  • Aparate de măsură Viavi Solutions
Romanian Fiber Optic Conference 2020 poate fi vizualizat integral pe pagina de Youtube a asociației (click aici) sau găsiți prezentările și pe site-ul conferinței (click aici). Pentru a fi la curent cu toate noutățile, ne puteți urmări și pe pagina oficială AFOR (click aici). Nu uitați să vă abonați la NEWSLETTER-ul AFOR, accesând pagina principală afor.ro!
La standul companiei Teledatanet au fost expuse cele mai noi produse ale brand-urilor pe care le reprezintă în România. (VEZI GALERIE FOTO)